TopFiber on ainutlaatuinen innovaatio Suomesta. TopFiber keksijä Arto Martiskainen, joka on toiminut hiustuotannon edelläkävijänä Suomessa. Suomi tunnetaan parhaiten sen kauniista luonnosta ja kylmistä talvista, joka inspiroi Artoa kehittämään TopFiber hiustuuhenteen. Martiskainen on työskennellyt hiusten muotoilussa vuodesta 1973, ensin useiden parturi-kampaamoiden omistajana ja nyt hiustuotteiden kehittäjänä. Noin joka toinen yli 50-vuotias nainen kärsii hiustenlähdöstä. Miehillä hiustenlähtö alkaa usein jo ennen 30 ikävuotta ja suurin osa viisikymppisistä miehistä kärsii kaljuuntumisesta.

Arto Martiskainen kehitti ensimmäisen kotimaisen hiustuuhenteen, jota varten kehitettiin oma hairsprayer. Erityistä tässä patentoidussa tuotteessa on juuri sen teknologia, joka kehitettiin Aalto yliopistossa kahden opiskelijan lopputyönä. Tuotekehitykseen ja testaukseen on käytetty runsaasti voimavaroja ja aikaa. Myös Tampereen yliopisto on ollut mukana hiuksiin sumutettavan kuidun analysoimisessa. Tuuhenteessa käytettävää hiuskuitua valmistetaan Martiskaisen omassa tuotantotilassa kahdeksaa eri sävyä.

TOPFIBER HIUSKUITUSUMUTIN – LUONNOLLISEN NÄKÖISET HIUKSET

TopFiber –kuituvalmistetta suihkutetaan hiuksiin elektronisen teknologian avulla toimivan sumuttimen avulla. Laitteessa on pitkään kestävä litiumakku.

Pumppu on rakennettu niin, että kuitu levittyy erittäin tasaisesti ja huomaamattomasti hiuksiin. Hiuksista ei huomaa, missä kohtaa kuitua on sumutettu. Kuituvalmiste on todella hyvälaatuista luonnonkuitua.

Pumpussa on kolme nopeutta, joiden avulla hiuksiin saadaan mm. luonnollinen otsaraja. Kuitu kiinnittyy hiuksiin tiukasti sähkövarauksen avulla ja lisäksi tuotesarjassa on kiinnityssuihke.

Laitteelle annetaan vuoden takuu ja sillä on CE-hyväksyntä. Hiuskuitusumutin on patentoitu EU;ssa, Yhdysvalloissa ja Hong Kongissa.