TopFiber kotimainen hiussumutin ja tuuhenne oheneville hiuksille.

TopFiber on valmistettu luonnollisista lampaanvillan kuidusta – samasta proteiinista, josta koostuu myös hius. TopFiber lisää hiusten tuuheutta ja runsautta estäen hiuspohjan näkymistä hiusten läpi. Tuhannet pienet proteiinikuidut kiinnittyvät oheneviin hiuksiin sähkövarauksen avulla ja tulokset huomaat välittömästi. Lukitset lopuksi hiuskuidut paikoilleen TopFiber kiinnityssuihkeella. TopFiber hiustuuhenne pysyy paikoillaan tuulesta, sateesta tai hikoilusta huolimatta.

Tuhannet pienet proteiinikuidut kiinnittyvät hiustuuhentimen avulla oheneviin hiuksiin sähkövarauksen pitäen ne paikallaan ja tulokset huomaat välittömästi.

Valitse väri ja koko tarpeesi mukaan

TopFiber hiustuuhenne on saatavana kolmessa eri koossa. Regular (15 g) riittää noin kuukauden tarpeeseen. Large (28 g) noin kolmen kuukauden käyttöön. Giant (50 g) kestää jopa puoli vuotta. Riittoisuus vaihtelee kuitenkin peitettävän alueen mukaan. Saatavana kahdeksan eri sävyä – mitä tummempi väri, sitä parempi peittokyky.

Hiuskuitu on erittäin helppo sirotella pullon omalla sirotinkannella tai AM- tuotannon kehittämällä elektronisella hiuskuitusumuttimella.

  1. Pyyhekuivaa tai föönaa hiukset. Käytä tuotetta ainoastaan kuiviin hiuksiin.
  2. Sirottele TopFiber -kuituja ongelma-alueelle suoraan pullosta tai käytä elektronista hiuskuitusumutinta.
  3. Pidä purkkia noin 10-15 cm alueen yläpuolella, joka tarvitsee tuuhennetta. Pienempien alueiden peittämiseen, vie purkki lähemmäksi tuuhennettavaa aluetta. Puristele tai ravista purkkia.
  4. Käytä hiusharjaa tai mitä tahansa kampaa ja muotoile hiuksesi niin kuin haluat.
  5. Jos peittokyky ei riitä, lisää TopFiberia ja kampaa hiuksiasi, kunnes ne näyttävät tuuheilta.
  6. Lukitse hiuskuidut lopuksi TopFiber erikoiskuivakiinteellä. Käytön jälkeen sulje purkin kansi ja säilytä kuivassa paikassa.
  7. Voit poistaa TopFiber-kuidut hiuksistasi pesemällä hiukset.

Näyttää täysin luonnolliselta

Läheltäkään katsottuna kukaan ei pysty erottamaan TopFiberia omista hiuksistasi. Lopputulos on luonnollinen, kuin olisit ottanut tuhansia hiusimplantteja! TopFiber ei valu eikä tahraa. Tästä huolimatta TopFiber on helppo pestä pois shampoolla. TopFiber hiustuuhennetta voidaan turvallisesti käyttää yhdessä hiustenlähtöä ehkäisevien hoitojen kanssa.

Uutuus TopFiber hiuskuitusumutin

AM-tuotannon kehittämä ja patentoima elektroninen TopFiber hiuskuitusumutin on nyt saatavilla. Hiusten tuuhentaminen ei ole koskaan ennen ollut yhtä vaivatonta! Elektronisella TopFiber hiuskuitusumuttimella tuuhentaminen käy kätevästi. Hiustuuhennepurkin asettaminen sumuttimeen on helppoa. Samoin nopeuden ja voimakkuuden säätö. Sumuttimessa on kolme eri nopeutta, hitain nopeus on tarkoitettu otsatuuhennukseen. Ladattava litium-akku. Ergonominen muotoilu.