Top Fiber apuna hiustenlähtöön

Hiusten lähtö on myös täysin tavallista, sillä hiuksia irtoaa normaalisti päivittäin vajaat sata. Hiukset eivät myöskään kasva jatkuvasti, vaan 2-6 vuoden kasvukautta seuraa 3-4 kuukauden lepokausi. Sen aikana hius irtoaa hiuspohjasta. Tavallisesti noin 85 % hiuksista on kasvu- ja noin 15 % lepovaiheessa.
 
Lue lisää
Hiustenlähtö
Hiustenlähtö hoito
KaljuuntuminenKaljuuntuminen

Usein kysyttyä – Kaljuuntuminen

Top Fiber tuotteista sekä kaljuuntumisesta usein kysyttyjä kysymyksiä.

TopFiber –kuituvalmistetta suihkutetaan hiuksiin elektronisen teknologian avulla toimivan sumuttimen avulla. Laitteessa on pitkään kestävä litiumakku.

Pumppu on rakennettu niin, että kuitu levittyy erittäin tasaisesti ja huomaamattomasti hiuksiin. Hiuksista ei huomaa, missä kohtaa kuitua on sumutettu. Kuituvalmiste on todella hyvälaatuista luonnonkuitua.

Pumpussa on kolme nopeutta, joiden avulla hiuksiin saadaan mm. luonnollinen otsaraja. Kuitu kiinnittyy hiuksiin tiukasti sähkövarauksen avulla ja lisäksi tuotesarjassa on kiinnityssuihke.

Laitteelle annetaan vuoden takuu ja sillä on CE-hyväksyntä. Hiuskuitusumutin on patentoitu EU;ssa, Yhdysvalloissa ja Hong Kongissa.

TopFiber on ainutlaatuinen innovaatio Suomesta. TopFiber keksijä Arto Martiskainen, joka on toiminut hiustuotannon edelläkävijänä Suomessa. Suomi tunnetaan parhaiten sen kauniista luonnosta ja kylmistä talvista, joka inspiroi Artoa kehittämään TopFiber hiustuuhenteen. Martiskainen on työskennellyt hiusten muotoilussa vuodesta 1973, ensin useiden parturi-kampaamoiden omistajana ja nyt hiustuotteiden kehittäjänä. Noin joka toinen yli 50-vuotias nainen kärsii hiustenlähdöstä. Miehillä hiustenlähtö alkaa usein jo ennen 30 ikävuotta ja suurin osa viisikymppisistä miehistä kärsii kaljuuntumisesta.

Arto Martiskainen kehitti ensimmäisen kotimaisen hiustuuhenteen, jota varten kehitettiin oma hairsprayer. Erityistä tässä patentoidussa tuotteessa on juuri sen teknologia, joka kehitettiin Aalto yliopistossa kahden opiskelijan lopputyönä. Tuotekehitykseen ja testaukseen on käytetty runsaasti voimavaroja ja aikaa. Myös Tampereen yliopisto on ollut mukana hiuksiin sumutettavan kuidun analysoimisessa. Tuuhenteessa käytettävää hiuskuitua valmistetaan Martiskaisen omassa tuotantotilassa kahdeksaa eri sävyä.

TopFiber on valmistettu luonnollisista lampaanvillan kuidusta – samasta proteiinista, josta koostuu myös hius. TopFiber lisää hiusten tuuheutta ja runsautta estäen hiuspohjan näkymistä hiusten läpi. Tuhannet pienet proteiinikuidut kiinnittyvät oheneviin hiuksiin sähkövarauksen avulla ja tulokset huomaat välittömästi. Lukitset lopuksi hiuskuidut paikoilleen TopFiber kiinnityssuihkeella. TopFiber hiustuuhenne pysyy paikoillaan tuulesta, sateesta tai hikoilusta huolimatta.

Tuhannet pienet proteiinikuidut kiinnittyvät hiustuuhentimen avulla oheneviin hiuksiin sähkövarauksen pitäen ne paikallaan ja tulokset huomaat välittömästi.

TopFiber –tuotteet voivat ehdottomasti auttaa tilanteessa, jossa hiukset ohenevat ja kaljuuntuminen on pelkona.

Top Fiber on helppo ja turvallinen ratkaisu tuuhentaa hiuksia ja peittää kaljuuntuvat tai ohenevat kohdat.

Elektroninen pumppu tekee tuuhenteen levittämisestä helppoa ja huomaamatonta. Suihkuta tuote oheneviin kohtiin ja jatka päivääsi.

Laitteelle annetaan vuoden takuu ja sillä on CE-hyväksyntä. Hiuskuitusumutin on patentoitu EU;ssa, Yhdysvalloissa ja Hong Kongissa.