Top Fiber hjälper dig mot håravfall

Håravfall är också helt normalt, eftersom mindre än hundra hårstrån normalt lossnar varje dag. Håret växer inte heller kontinuerligt, en 2-6 år lång utväxtperiod följs av en 3-4 månaders viloperiod. Under denna tid lossnar håret från hårbotten. Vanligtvis är cirka 85 % av håret i utväxtfasen och cirka 15 % i vila.
 
Läs mer
Hiustenlähtö
Hiustenlähtö hoito
KaljuuntuminenKaljuuntuminen

VANLIGA FRÅGOR - HÅRAVFALL

Vanliga frågor om Top Fiber-produkter och håravfall.

TopFibers fiberprodukten sprayas på håret med hjälp av en spruta med elektronisk teknik. Enheten har ett långvarigt litiumbatteri.

Pumpen är byggd så att fibern sprider sig mycket jämnt och omärkbart i håret. Det gör det svårt att skilja från håret där fibern har sprayats. Fiberprodukten är en naturfiber av riktigt bra kvalitet.

Pumpen har tre hastigheter, vilket gör att håret får t.ex. naturlig panngräns. Fibern fästs ordentligt i håret med hjälp av en elektrisk laddning och dessutom innehåller produktsortimentet en fixeringsspray.

Enheten har ett års garanti och är CE-godkänd. Hårfibersprejaren är patenterad i EU, USA och Hong Kong.

TopFiber är en unik innovation från Finland. TopFibers uppfinnare är Arto Martiskainen, som har varit en pionjär inom hårstyling i Finland. Finland är mest känt för sin vackra natur och kalla vintrar, vilket inspirerade Arto att utveckla TopFibers hårsprayfiber. Martiskainen har arbetat med hårstyling sedan 1973, först som ägare till flera frisörsalonger, importör av hårprodukter och nu som uppfinnare av hårprodukter. Ungefär varannan kvinna över 50 år lider av håravfall. Hos män börjar håravfallet ofta före 30 års ålder och de flesta män i femtioårsåldern drabbas av håravfall.

Martiskainen lade först märke till ett problem med tidigare manuella sprayapplikatorer eftersom de var obekväma att använda och han var inte nöjd med slutresultatet. Efter en hel del feedback från kunder bestämde han sig för att utveckla sin egen elektroniska hårfiberapplikator. Tidigare hade hans kunder problem med att använda produkten effektivt på sitt eget hår och han visste att det borde finnas ett smidigare och enklare sätt att applicera fibrer exakt där du behöver dem. Martiskainen gick in i en produktutvecklingsklass, fast besluten att skapa TopFiber. Efter att ha samarbetat med studenter från Aalto-universitetet skapades den elektriska applikatorn som definierar TopFiber. Hårfibern som används i volymgöraren tillverkas i Martiskainens egen produktionsanläggning i åtta olika nyanser.

TopFibers hårbyggande fiber tillverkas till 100 % i Finland. Produkten är gjord av naturliga keratinfibrer, samma protein som vårt naturliga hår innehåller. TopFiber ger håret volym och fyllighet och hjälper till att täcka hårbotten. Tusentals små proteinfibrer fäster statiskt på håret. För att låsa in produkten använder du den speciella snabbtorkande TopFiber fiberhold-spray för håret. TopFibers hårpinnar sitter kvar trots vind, regn eller svettningar.

Tusentals små proteinfibrer fäster i tunt hår genom en elektrisk laddning och resultatet märks direkt.

TopFiber-produkter kan definitivt hjälpa i en situation där håret blir tunnare och det finns en rädsla för håravfall.

Top Fiber är en enkel och säker lösning för att få tjockare hår och täcka skalliga eller tunna områden.

Den elektroniska pumpen gör det enkelt och omärkligt att applicera fibern. Spraya produkten på tunna områden och fortsätt med din dag.

Enheten har ett års garanti och är CE-godkänd. Hårfibersprejaren är patenterad i EU, USA och Hong Kong.